Koncert med DYBFØLT

En kvintet som består af Henrik Goldschmidt, obo. Lena Jonsson, violin. Adi Zukanovic, keys. Kirstine Elise, cello. Mathæus Bech, kontrabas.

Fem af skandinaviens ypperste musikere fra vidt forskellige musikalske baggrunde har fundet sammen om en fælles fascination af den undervurderede og oversete danske komponist Rued Langgaard og stræber efter at udvide, hvad kammermusikken kan. 

Mulighed for bestilling af frokost før koncerten.  Entré: 350 kr.

Liggekoncert med pianist Tanja Zapolski

Tanja Zapolski, som spiller tidløse klassikere som Chopin, Händel og Bach samt musik af meditativ, minimalistisk og drømmende karakter af Philip Glass, Ludovico Einaudi og Nils Frahm. Tanja er en af Danmarks førende unge klassiske pianister. Kom med din yogamåtte/madras, pølle, tæppe og pude. Har du ikke yogaudstyr, kan du låne hos os. Vi starter med nogle blide yogastræk guidet af Lise, herefter vil du bare kunne lukke øjnene og lade dig føre med af musikken.

Mulighed for bestilling af frokost før koncerten. Entré: 300 kr. 

Koncert med Landsbyhøjskolen

Nærmere oplysninger følger senere.

Dobbeltkoncert med Trio McGoldrick, Donnelly & Murray + Duo Tophøj & Barslund

Trioen: Michael McGoldrick (fløjter og uilleann pipes) og Dezi Donnelly (violin) samt Jim Murray (guitar og sang).

Duoen: Rune Barslund (accordeon) og Andreas Tophøj (violin).

Trioen er nogle af klodens mest kendte og respekterede musikere indenfor irsk folkemusik og har i årevis turneret verden tynd i forskellige konstellationer. Duoen og trioen spiller koncert hver for sig og som afslutning spiller alle fem musikere sammen.

 

Mulighed for bestilling af frokost før koncerten. Entré: 350 kr. 

Koncert med Stine Michel - Sommerfugledalen

Lørdag 25. marts kl. 15. Koncert. Stine Michel præsenterer sin fine fortolkning af Inger Christensens kanoniserede og over 30 år gamle sonetkrans Sommerfugledalen 

Stine optræder med fire musikere. Stine Michel er sanger og komponist og har gennem de sidste 20 år skabt medrivende musikalske fortællinger for børn og voksne. Hun står bag en lang række musikfortællinger, bl.a. Den lille prins af Antoine de Saint-Exupéry. Hun modtog i 2017 Carl Prisen som Årets komponist for børn.

Mulighed for bestilling af frokost før koncerten. Entré: 300 kr. 

Koncert med Hvalfugl

Den aarhusianske trio Hvalfugl tilhører en spændende ung generation af musikere, som bygger bro mellem nordisk folkemusik og jazz.

Der er en perlende friskhed og en egen lyrisk nerve i Hvalfugls bud på jazzet folkemusik til vores tid.

Jonathan Fjord Bredholdt, klaver og harmonium, Jeppe Lavsen, el-guitar og Anders Juel Bomholt, kontrabas.

 

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Vinterjazz 2023. Mulighed for bestilling af frokost før koncerten. Entré: 300 kr

Koncert med Oak Now Willow

Oak Now Willow er et alias for sangskriver og musiker Katrine Hald og det band hun står foran. Katrine Hald bor på Friland på Djursland. Fra en bæredygtig boble af selvforsyning, yoga og musik, rækker hun ud for at røre lytteren med en organisk lyd uden filter. Det er sange, der filosoferer og rumsterer med følelser, natur og magi.

Katrine og Johannes spillede koncert på Tuskær for 4 år siden. Nu er de tilbage med et helt hold: Katrine Hald: Vokal/guitar/Rhodes. Nikolaj Heyman: Guitar/kor. Peter Dombernowsky: Trommer/percussion. Anton Johannes Hejl: Bas/kor.

Mulighed for bestilling af frokost før koncerten Entré: 300 kr.

Hjertets dag

Vi fejrer hjertet med Kunst, Kultur og Klimavenlig hjertemad.

En hjertelig dag for børn og voksne.
Alle er velkomne

Program:
kl 10 Åbning med fællessang for børn og voksne ved Sisse
Skovbakke.
Kl 10.30 Guidet rundvisning i Laila Westergaards udstilling “Med
kloden mellem tænderne",  hvor Lise lægger en hjertevinkel på.
kl 11.30 Foredrag om klimavenlig hjertemad og hjertelig levevis ved
Tuskærs leder og kok Lise Faurschou Hastrup
kl 11.30 tur til stranden med børn og børnebørn for dem som har
lyst. I får havfaldsdposer med og kombinerer hjertemotion og
miljømotion.
kl 12.30 Fri buffet med masser af sanselige hjerte-lækkerier og
smagsoplevelser.
kl 13.30 Solvej Gregersen optræder bl.a. med sin smukke sang
”Slå hjerte slå”.
kl 14.00 Fællessang for børn og voksne ved Sisse Skovbakke
kl 14.30 – 15.00 afslutning: fællessang for hjertet

 

Entre 80 kr.
Børn op til 15 år gratis

 

Koncert med Seán Whelan og Lars Kristensen

Koncert med Seán Whelan og Lars Kristensen

Søndag 17. juli kl. 15

De traf hinanden ved en session på en lille pub i den sydlige del af Dublin tilbage i 2001 på en kold og klam februar aften - guitaristen Seán Whelan og violinisten Lars Kristensen. Mødet blev startskuddet til en omfattende turné virksomhed i Danmark og Irland med et par afstikkere til Færøerne og USA. Musikken de spiller er en skøn blanding af irske, skotske og nordiske folkemelodier udsat for violin, guitar, mandolin, keltisk harpe og nøgleharpe.

Entré 150,- kr.

Koncert med unge Trio Felix

Koncert med Trio Felix torsdag d. 16. juni kl. 20.00 

Prisvindende ung klavertrio gæster Tuskær med et festfyrværkeri af musik af J. S. Bach, F. Mendelsohn, Ludvig v. Beethoven, F. Kreisler og mere moderne stykker.
Trio Felix er en ung Trio som blev dannet tilfældigt i november 2021 ved en kammermusikcamp i Aarhus. Siden har de øvet sammen og i februar 2022 vandt de guld og en flot pris ved den første kammermusikkonkurrence på Det jyske musikkonservatorium for unge musikere 11–25 år.
Deres optræden til konkurrencen kan ses her: https://youtu.be/TBf6nW9ji3I
Nu kan vi så opleve dem her i det vestjyske, hvor de er på sommerturné. Trioen består af Lukas Holm Hansen (klaver), Antonia Fuglsang (violin) og Alexander Shirinyan (cello) og vi glæder os til at byde dem velkomne!
Entré: 100,-