Udstilling unge fra Lemvig Gymnasium og Independent AIR

Udstilling unge fra Lemvig Gymnasium og Independent AIR

Fernisering på udstilling med elever fra Lemvig Gymnasium den 9. april

Fotografisk workshop for unge om menneske og natur 4. – 7. april, et samarbejde mellem, Lemvig Gymnasium, Tuskær og kunstorganisationen The Independent Air

10 unge fra Lemvig Gymnasium vil i uge 14 deltage i en fotografisk workshop ”Naturen omkring os – naturen i os” på Tuskær. Underviser på workshoppen er billedkunstner Sissel Thastum der er aktuel med udstillingen ”Slægtskab – menneske og natur” i april og maj måned på Tuskær.

På workshoppen får de unge mulighed for at forholde sig til naturen, sig selv og forholdet mellem menneske og natur, gennem det personlige fotografi og kreativt billedsprog. De får også et redskab til at forholde sig til og kommunikere om svære problematikker som menneskets påvirkning af kloden og naturen, tab af biodiversitet mm. gennem kunst og fotografi.

De unges billeder bliver udstillet på Tuskær i april måned og bliver på den måde et supplement til The independent Airs udstillingen ”Slægtskab – menneske og natur”

 

 

 

Lørdag

Dato:
09-04-2022 -

Kl:

Pris: 

Kontakt for tilmelding

Copyright © 2021 - Tuskær -  Kulinarisk Kunst-og Kulturcenter
Cvr: 14884831
Tuskærvej 9,
Fjaltring, 
7620 Lemvig
Rutevejledning
Design & udvikling - Norsite
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram