Yoga på Tuskær

Yoga på Tuskær

Vi har fået en ny underviser til yogaholdet på Tuskær, og hun præsenterer sig selv sådan her:

Jeg hedder Dimka Klaver og starter et nyt yoga-hold på Tuskær efter sommerferien.
Jeg er mor til 3 skønne børn, bor i Ramme og arbejder om dagen som pædagog i Klinkby børnehave. Yoga og mine klangskåle er min store passion, og at mærke frihed og kærlighed til kroppen og sindet er en fantastisk oplevelse at dele med andre.
Jeg har været yogalærer i snart 10 år, klangterapeut i cirka 4 år og underviser både ud fra Hatha, Flow, Aqua yoga, Yin yoga og YogaNidra.

Yogatimer med mig som underviser er en rejse i dig selv, hvor du som deltager undersøger hvad du kan og har brug for den dag. Jeg elsker at give deltagerne muligheden for at mærke sig selv og give dem en pause i en travl hverdag.
Jeg opfordrer til at lytte til egen krop og sind, imens jeg kærligt guider holdet igennem timen. Klangskåler bruger jeg som en fast del af afslapningen til sidst i timen.
Jeg glæder mig til at undervise yoga på Tuskær og møde alle jer fantastiske mennesker der.

Max. antal deltagere: 22

Tilmeld dig via vores hjemmeside www.tuskaer.dk og indbetal på MobilePay 78031eller via bankoverførsel til konto 9629-8980409490 Stadil Sparekasse

Mandag

Dato:
09-09-2024 -

Kl: 16.30 - 17.45

Pris: 850 kr for 12 gange

Kontakt for tilmelding

Copyright © 2021 - Tuskær -  Kulinarisk Kunst-og Kulturcenter
Cvr: 14884831
Tuskærvej 9,
Fjaltring, 
7620 Lemvig
Rutevejledning
Design & udvikling - Norsite
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram