Lørdag 15. oktober kl. 10 – 15
Klimavenlig madlavning med Lise Faurschou Hastrup i Tuskærs køkken
At spise klimavenligt handler om at tænke i helheder. Man må derfor både se på de enkelte råvarers klimabelastning, disponere sine indkøb, bruge sæsonens økologiske råvarer, spise langt flere grønsager og mindre kød og ikke smide mad ud! Vi laver masser af mad på kurset, og du får ideer til at tage direkte med hjem og koge videre på i eget køkken. En dag med både teori og praktik. Vi lærer om klimavenlig madlavning, vi laver maden OG vi spiser den sammen.
Lise Faurschou Hastrup har mere end 25 års erfaring som selvstændig madvejleder, underviser, foredragsholder og økologisk omlægningskonsulent. Lise er forfatter til bøgerne "Økologiske Fodspor på Køkkenbordet", "Mageløse Måltider" og "Ayurveda for begyndere". Lise er daglig leder på Tuskær, Kulinarisk Kunst- og Kulturcenter. Se www.lisef.dk
Pris inkl. råvarer og materialer: 600 kr.
Kontakt for tilmelding