Kursus: Klimavenlig madlavning med Lise Faurschou i Tuskærs køkken

Lørdag 15. oktober kl. 10 – 15

Klimavenlig madlavning med Lise Faurschou Hastrup i Tuskærs køkken

At spise klimavenligt handler om at tænke i helheder. Man må derfor både se på de enkelte råvarers klimabelastning, disponere sine indkøb, bruge sæsonens økologiske råvarer, spise langt flere grønsager og mindre kød og ikke smide mad ud! Vi laver masser af mad på kurset, og du får ideer til at tage direkte med hjem og koge videre på i eget køkken. En dag med både teori og praktik. Vi lærer om klimavenlig madlavning, vi laver maden OG vi spiser den sammen.

Lise Faurschou Hastrup har mere end 25 års erfaring som selvstændig madvejleder, underviser, foredragsholder og økologisk omlægningskonsulent. Lise er forfatter til bøgerne "Økologiske Fodspor på Køkkenbordet", "Mageløse Måltider" og "Ayurveda for begyndere". Lise er daglig leder på Tuskær, Kulinarisk Kunst- og Kulturcenter. Se www.lisef.dk

Pris inkl. råvarer og materialer: 600 kr.

Lørdag

Dato:
15-10-2022 -

Kl: 10.00 - 15.00

Pris: 600,-

Kontakt for tilmelding

Copyright © 2021 - Tuskær -  Kulinarisk Kunst-og Kulturcenter
Cvr: 14884831
Tuskærvej 9,
Fjaltring, 
7620 Lemvig
Rutevejledning
Design & udvikling - Norsite
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram