Lørdag den 9. april kl. 16, kan man med et foredrag af Ph.d. Jens Otto Andersen, få en guidet tur rundt i biokrystallernes verden, der minder meget om vinterens isblomster på vinduerne. Den særlige krystalliseringsteknik, der ligger til grund for udstillingens billeder, bruges bl.a. i biodynamisk fødevareproduktion, til at analysere fødevarernes kvalitet på et dybere niveau end alene indholdet af næringsstoffer. Metoden afspejler at bl.a. planter er mere end kulhydrater, proteiner og vitaminer, men også er levende væsner.
Jens-Otto Andersen er landmandsuddannet og agronom, med Ph.D. afhandling om biokrystallisation ved Landbohøjskolen 2001. Har siden 1997 været koordinator i Biodynamisk Forskningsforening, med fokus på udvikling af metoden, samt en test af agurkers vitalitet. Skrev i 2016 bogen ’Vitalitet – fra muld til mave’, med engelsk og fransk udgave i 2019. Skrev i 2021 bogen ’A Biodynamic Guide to Food Quality’.
Tilmelding ikke nødvendig - bare kom.
Gratis adgang.
Fernisering af værker af elever fra Lemvig Gymnasium 9. april kl. 15
Udstilling af værker fra fotografisk workshop med elever fra Lemvig Gymnasium, undervist af Sissel Thastum fra Independent Air.
Foredrag og elevværker indgår som del af "Slægtskab - menneske og natur" ved Sissel Thastum / Independent Air se her
Kontakt for tilmelding