Vi synger julen ind og danser om juletræet

Vi synger julen ind, hører en julefortælling og danser om et lille juletræ. Som vanligt medbringer hver især egen julekurv med termokande og godt til ganen. Entré: 100 kr.

Sidste dag med udstillingen ved billedhugger Laila Westergaard.

Lørdag 4. febuar 2023

Udstilling med

billedhugger Laila Westergaard

MED KLODEN MELLEM TÆNDERNE -

POETISKE BURGERE OG ANDRE RETTER

Laila Westergaard og Tuskærs leder og kok, Lise Faurschou Hastrup er gået i dialog og har givet hinanden benspænd.

På Tuskær vil Laila Westergaard vise værker inspireret af Tuskærs madlavning og hverdagens kost.

Laila hugger i brosten madens forskellige udtryk, billeder af det daglige brød, en burger, en ostemad, græskar, tomater, citroner, en fisk og en kage.

 

Kulturelt Samråd Lemvig har støttet udstillingen. Tak! 

Smag på Musikken

UDSAT PGA SYGDOM.

NY DATO LØRDAG 21. MAJ KL. 14.00

Smag på Musikken

Koncert og smagsoplevelser med mezzosporan Andrea Pellegrini, pianist Tanja Zapolski, kok Lise Faurschou og Team Tuskærs tjenere.

Et nytænkende koncept, hvor mad og musik smelter sammen

Smag på Musikken er et musisk-gastronomisk projekt, der er udviklet i et samarbejde mellem operasanger mezzosopran Andrea Pellegrini, pianist Tanja Zapolski og Tuskærs kok Lise Faurschou Hastrup. Projektet udmønter sig i en særlig måltidskoncert, hvor en stribe små smagsoplevelser ledsager de forskellige stykker musik og sange, som musikerne har valgt. Publikum skal ikke forvente at spise sig mætte i traditionel forstand, men snarere skal man stille dig åben for en anderledes oplevelse af små sanselig madindtryk: Hvordan smager musikken? Smager Rameaus Les Soupirs af chokolade?  Smager Mozart virkelig som sprød asparges? Kok og musikere serverer deres ”smagstolkning” og publikum smager med. Maden nydes med musik af blandt andet Chopin, Mozart, Debussy, Verdi, Bizet og Brahms.

Tuskærs nyskabende projekt modtog i maj 2021 støtte fra Europæisk Gastronomiregions Mikropulje til det første Smag på Musikken-arrangement.

Der venter publikum en sublim musikoplevelse; Pellegrini og Zapolski er intet mindre end topklasse! Tuskær er kendt for sit fantasifulde økologiske guld-køkken.

Smagsoplevelserne på Tuskær spiller denne dag sammen med musikken gennem smage, konsistenser, farver, dufte og overraskende sammensætninger. Kom og smag på musikken!

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond og Kulturelt Samråd Lemvig.

Pris: 500 kr.

UDSAT - Savasanakoncert med Tanja Zapolski og Toke Møldrup

UDSAT pga seneste Covid-19 restriktioner.

Savasanakoncert med Tanja Zapolski og Toke Møldrup

Savasana er en yogastilling også kaldet ”dead mans pose”. Det betyder at man ligger ned til denne koncert, hvor Tanja og Toke spiller den smukkeste musik af blandt andet Chopin, Arvo Pärt, Philip Glass og Ravel. Den første halve time bliver publikum på måtterne guidet gennem et par enkle yogastillinger, hvorefter alle bliver instrueret i at lægge sig godt til rette i savasana, så man kan hvile ubesværet gennem koncerten. Medbring pøller, puder, og tæpper til god støtte. Vi har også en del yogaudstyr, men desværre ikke nok til alle. Der er begrænset antal pladser.

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond og Kulturelt Samråd Lemvig.

Pris: 350 kr.