Workshop. Slægtskabet mellem menneske og natur

Mandag 4. – 8. april.

Workshop. Slægtskabet mellem menneske og natur

Kunstnerisk fotografisk workshop for elever fra Lemvig Gymnasium om menneskets forhold til naturen med klima og bæredygtighed som omdrejningspunkt. Workshoppen afholdes som studiekreds med en gruppe elever og foregår en del af tiden på Tuskær. Projektet er et samarbejde mellem Lemvig Gymnasium, Tuskær og The Independent Air, som er en non-profit kulturorganisation, der arbejder med kreative projekter indenfor fotografi, visuel kunst og bæredygtighed. Workshoppen støttes af Nordea Fonden.

Smag på Musikken

Lørdag 26. marts kl. 19

Smag på Musikken

Koncert og smagsoplevelser med mezzosporanen Andrea Pellegrini, pianisten Tanja Zapolski, kokken Lise Faurschou og Team Tuskærs tjenere.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond og Kulturelt Samråd Lemvig.

Pris: 500 kr.

UDSAT - Savasanakoncert med Tanja Zapolski og Toke Møldrup

UDSAT pga seneste Covid-19 restriktioner.

Savasanakoncert med Tanja Zapolski og Toke Møldrup

Savasana er en yogastilling også kaldet ”dead mans pose”. Det betyder at man ligger ned til denne koncert, hvor Tanja og Toke spiller den smukkeste musik af blandt andet Chopin, Arvo Pärt, Philip Glass og Ravel. Den første halve time bliver publikum på måtterne guidet gennem et par enkle yogastillinger, hvorefter alle bliver instrueret i at lægge sig godt til rette i savasana, så man kan hvile ubesværet gennem koncerten. Medbring pøller, puder, og tæpper til god støtte. Vi har også en del yogaudstyr, men desværre ikke nok til alle. Der er begrænset antal pladser.

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond og Kulturelt Samråd Lemvig.

Pris: 350 kr.