Julekoncert

Julekoncert med mezzosopran Andrea Pellegrini og accordeonist Julie Holmegaard Schade. Entré: 300 kr. 

Liggekoncert ”Timeless” med pianist Tanja Zapolski.

Pianist Tanja Zapolski, spiller tidløse klassikere som Chopin, Händel og Bach samt musik af meditativ, minimalistisk og drømmende karakter af Philip Glass, Ludovico Einaudi og Nils Frahm. Tanja er en af Danmarks førende unge klassiske pianister. Kom med din yogamåtte/madras, pølle, tæppe og pude. Har du ikke yogaudstyr, kan du låne hos os. Vi starter med nogle blide yogastræk, herefter vil du bare kunne lukke øjnene og lade dig føre med af musikken.

Entré: 300 kr. Mulighed for bestilling af frokost før koncerten.

Koncert "Music from the Heart"

Music from the Heart”, koncert med den danske violinist Philippe Benjamin Skow og den ukrainsk fødte pianist Tanja Zapolski.

Denne aften inviterer vi jer til at opleve et musikalsk univers, der nærer sjælen og vækker de dybeste følelser. Koncerten vil bringe jer på en rejse gennem musikkens vidunderlige univers og skabe et rum for fordybelse og opleve musikkens magiske kraft. Gennem værker fra barokkens transcendens med musik af Bach, Vivaldi, til lidenskabelige og følelsesladede Brahms, Schubert, Chopin, Faure, til fyrige tangoer af Astor Piazzolla, samt ukrainske smukke melodier af Skorik. Der væves en musikalsk fortælling, der taler direkte til hjertet. Entré: 350 kr. 

Koncert med folkemusikensemblet Dyvohray

Koncert med folkemusikensemblet Dyvohray fra Ukraine ledet af Vadym Chornokondratenko. 

Det bliver et glædeligt gensyn og genhør, når det ukrainske orkester spiller magiske variationer af folklore, klassisk og moderne musik. Alle musikere er medlemmer af National Philharmonic Society of Ukraine i Kyiv. Entre´: 350 kr.

Koncert “Himlen Ulmer”

Koncert “Himlen Ulmer” med mezzosopran Andrea Pellegrini og den klassiske guitarist Thea Vesti.

En koncert om lidenskaben fra det inderlige nord til det ekspressive syd, fra den dybeste sorg til den største hengivende glæde, oplevet i komponistmøder på tværs af Europa og århundreder.

Koncerten er sammensat af spanske flamencoinspirerede sange af Granados og De Falla i passionerede møder med den nordiske folkesjæls Carl Nielsen, Lange-Müller og Grieg med enkelte afstikkere til Gershwin, Stevie Wonder og Teitur. Entre: 300 kr.

Yogaevent med Simon Krohn i samarbejde med AneYoga

Yoga bliver ofte forbundet med smidighed, sundhed og stresshåndtering, men de fleste har alligevel en fornemmelse af, at yoga er langt mere og dybere end det. Simon Krohn giver i dette foredrag en underholdende introduktion til de filosofiske tanker, der ligger til grund for yogatraditionen.

Simon Krohn er yogalærer og cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi. Han har undervist i yoga, meditation og vejrtrækning i mere end 20 år. Han er forfatter til bogen ”Nærmere noget” om filosofien bag yoga og til bogen ”Liv og luft”, som handler om vejrtrækningen. Entré inkl. forfriskning efter foredraget: 200 kr.

Pia Raug synger og fortæller om Inger Christensen

Koncert, foredrag og oplæsning. Pia Raug sammen med pianisten Søren Thuesen. En blanding af foredrag om Pia Raugs år med Inger Christensen og hendes ord - blandet med sangene fra albummet ”det”, som vil indramme oplæsning af nogle af de tidlige digte, som lige er udkommet i ”Jeg bor i en hemmelig drøm”. Pia Raug vil blandt andet gerne fortælle om, hvor hun synes, at der er tydelige spor mellem den spirende digter og det, som hun allerede var blevet til kun 8-9 år senere. Entré: 300 kr.

Syngeskåle-koncert med Jane Winther

Jane er komponist, sanger, musiker og lydterapeut. Hun er Danmarks ”Queen of singing bowls” og har udgivet 24 albums med fokus på ro og fordybelse. Hun er kendt for sit magiske tag på syngeskåle, hvis blide mystik i samklang med hendes unikke sjælesprog og krystalklare stemme, inviterer lytteren til at komme i kontakt med sin indre kerne. Entré: 300 kr.

Koncert med Hvalfugl

Koncert med Hvalfugl igen igen, - fordi de er så goe! Den aarhusianske trio Hvalfugl tilhører en spændende ung generation af musikere, som bygger bro mellem nordisk folkemusik og jazz. Jonathan Fjord Bredholdt, klaver og harmonium, Jeppe Lavsen, el-guitar og Anders Juel Bomholt, kontrabas. Koncerten er arrangeret i samarbejde med Vinterjazz 2024.

Entré 300 kr. Mulighed for bestilling af frokost før koncerten.

Foredrag om HC Andersen med Jens Kristian Lings

Foredrag om HC Andersen med Jens Kristian Lings, forfatter, foredragsholder og tidligere lektor.

Hvem var HC Andersen, og hvorfor er han verdensberømt? Undervejs krydres foredraget med recitationer af flere af HC Andersens mindre tekster og af eventyret “Flipperne”.

Pris: 100 kr. inkl. kaffe og lidt sødt. Beløbet gåt ubeskåret til Tuskær.